Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Τι είναι το Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών

Το Ρευμα Νέων Σοσιαλιστών είναι μια πρωτοβουλία συσπείρωσης όλων των νέων, κυρίως στην ψυχή και στις αντιλήψεις, ανθρώπων, που εμπνέονται από τα ιδεώδη του έθνους, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, έτσι όπως διατυπώθηκαν διαχρονικά απο τους ηγέτες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στη χώρα μας.

Περιλαμβάνει πρόσωπα και οργανώσεις του πολιτικού, του κοινωνικού, του συνδικαλιστικού, του οικολογικού κινήματος, ενώ συνεργάζεται με πλήθος ανεξάρτητων και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Εκφράζει τις αντιλήψεις της σύγχρονης Αριστεράς με τη δυναμική παρουσία των εκπροσώπων του στα όργανα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Λειτουργεί με βάση τις αρχές του πλουραλισμού, της ισότητας και της συμμετοχικότητας, δίνοντας λόγο σε όλα τα μέλη του, παρέχοντας βήμα σε όλες τις απόψεις.

Και τώρα δίνει το λόγο σ' εσένα, στον ενεργό πολίτη αυτής της χώρας, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικής τοποθέτησης. Γιατί το Ρεύμα των Νέων Σοσιαλιστών δε φοβάται το διάλογο, δεν καταδικάζει τις διαφωνίες. Γιατί πιστεύει ότι οι αγωνίες σου,οι έννοιες σου,οι ελπίδες σου, πρέπει να βρουν έκφραση. Γιατί πιστεύει ότι το όραμά σου για μια καλύτερη ζωή, για μια δικαιότερη κοινωνία, για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

Καλή συνέχεια, λοιπόν, σε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου